De VELUX Dakkapel

De Belvédère dakkapel met VELUX Dakramen, vakkundig ontworpen door AVW Dakramenspecialist, staat bekend om zijn indrukwekkende geluidsisolatie, waardoor het een serene leefomgeving biedt. Met geavanceerde geluidswerende materialen minimaliseert deze dakkapel effectief omgevingsgeluiden, waardoor u kunt genieten van rust en stilte in uw huis.

Wat de isolatiewaarde betreft, levert de VELUX Dakkapel / Belvédère dakkapel hoogwaardige prestaties. AVW Dakramenspecialist heeft zich toegelegd op innovatieve isolatietechnieken en materialen, waardoor deze dakkapel uitmuntende thermische isolatie biedt. Dit resulteert in een comfortabele leefruimte, ongeacht de weersomstandigheden, en draagt bij aan energie-efficiëntie en lagere energiekosten.

De esthetiek van de VELUX Dakkapel / Belvédère dakkapel is een toonbeeld van vakmanschap.
AVW Dakramenspecialist heeft zorgvuldig aandacht besteed aan het ontwerp, met oog voor detail en stijl. De VELUX dakkapel voegt niet alleen functionele ruimte toe, maar verrijkt ook de uitstraling van uw woning, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan het uiterlijk van het huis.

Technisch gezien is de VELUX Dakkapel / Belvédère dakkapel uiterst aantrekkelijk. AVW Dakramenspecialist heeft expertise toegepast in de constructie, waardoor deze dakkapel duurzaam en onderhoudsarm is. Met een focus op kwaliteit voldoet het aan hoge technische normen, wat resulteert in een betrouwbare en duurzame uitbreiding van uw leefruimte.

Een opmerkelijk voordeel van de VELUX Dakkapel / Belvédère dakkapel, is het vergunningvrije ontwerp. Dit betekent dat de installatie eenvoudig en probleemloos kan plaatsvinden, waardoor het gedoe met vergunningsaanvragen wordt geminimaliseerd. Daarnaast staat deze VELUX dakkapel bekend om zijn snelle installatie, waardoor u in slechts één dag kunt genieten van de voordelen van extra ruimte, zonder in te leveren op kwaliteit en esthetiek.

velux dakramen met Belvedere dakkapel

Velux dakkapel / Belvedère

Belvedère Dakkapel met Velux dakramen voor meer licht en ruimte

gastenboek

Velux dakkapel

In Nederland zijn veel huizen gebouwd met schuine daken,
waardoor de zolderverdieping vaak niet optimaal benut kan worden. Gelukkig is er een oplossing: de Belvedère dakkapel van AVW Dakramenspecialist. Dit innovatieve ontwerp biedt niet alleen meer ruimte, maar ook tal van andere voordelen voor u.

De Belvedère dakkapel is een slimme investering voor iedereen die de beschikbare ruimte op zolder wil maximaliseren. Met dit ontwerp kunnen u de zolder transformeren van een donkere en benauwde ruimte naar een lichte en ruime leefomgeving. De dakkapel zorgt voor extra vloeroppervlakte en stahoogte, waardoor de zolder functioneel kan worden gebruikt als extra slaapkamer, werkkamer, speelruimte of hobbyruimte.

Meer info

Wat de Belvedère dakkapel uniek maakt, is het oogstrelende design. AVW Dakramenspecialist heeft veel aandacht besteed aan het uiterlijk van de dakkapel, zodat deze perfect past bij de stijl van het huis. Of je nu een modern, klassiek of landelijk huis hebt, de Belvedère dakkapel kan volledig op maat worden gemaakt om aan je esthetische wensen te voldoen. Het resultaat is een harmonieus en naadloos geïntegreerd onderdeel van de woning. 

meer info 

 

 

Belvedere dakkapel

Naast het verbeteren van de ruimte en het uiterlijk van de zolder, heeft de Belvedère dakkapel nog meer voordelen. Ten eerste zorgt de dakkapel voor meer natuurlijk licht in de ruimte, waardoor je kunt genieten van een aangename en gezonde leefomgeving. Het daglicht kan de zolder veranderen tot een plek waar je graag tijd doorbrengt.

Ten tweede zorgt de Belvedère dakkapel voor een betere ventilatie op zolder. Dit is essentieel om vochtproblemen en schimmelvorming te voorkomen. Met de geïntegreerde ventilatiemogelijkheden in de dakkapel wordt de luchtkwaliteit op zolder geoptimaliseerd, wat bijdraagt aan het comfort en de duurzaamheid van de woning.

meer info

 

dakkapel velux

Tenslotte is de Belvedère dakkapel duurzaam en energiezuinig. AVW Dakramenspecialist maakt gebruik van hoogwaardige materialen en isolatietechnieken om ervoor te zorgen dat de dakkapel goed geïsoleerd is. Hierdoor blijft de warmte in de winter binnen en de hitte in de zomer buiten, wat resulteert in lagere energiekosten en een lagere CO2-uitstoot.

AVW Dakramenspecialist staat bekend om hun vakmanschap en uitstekende service. Ze begeleiden klanten van begin tot eind bij het realiseren van hun droomzolder met de Belvedère dakkapel. Het proces omvat een persoonlijk advies, het op maat ontwerpen van de dakkapel, de professionele installatie en de nazorg om ervoor te zorgen dat de klant volledig tevreden is met het eindresultaat.

meer info

 

Belvedère / VELUX / Dakkapel


Een Belvedère dakkapel met kunststof Velux dakramen van topkwaliteit!!! 

Wist u dat onze Velux dakkapel in de meeste gevallen vergunningsvrij geplaatst kan worden? Onze dakkapel steekt niet meer uit dan 60cm boven het dakvlak, waardoor deze onder de categorie dakramen valt.
De Belvedère dakkapel is een Nederlands product.

Volledig naadloze dakkapel hoogwaardig geïsoleerd!

De Belvedère Velux dakkapel heeft een geluidsreductie tot 42 db, afhankelijk van de Velux dakramen waarvoor gekozen wordt. Deze dakkapel is volledig naadloos en 3 laags gepoedercoat. Poedercoating is namelijk kras- en stootvast, makkelijk te reinigen en uitstekend bestand tegen regen, wind en uv-straling. Daarom worden al onze dakkapellen standaard voorzien van een optimale buitenkwaliteit poedercoating, in plaats van een dun laagje verf. U kunt daarbij zelf de gewenste RAL-kleur bepalen. Standaard leveren wij de dakkapel in de kleur antracietgrijs Ral 7043. De overige kleuren zijn op aanvraag. Er is van alles mogelijk, ook een combinatie van kleuren. Bijvoorbeeld een donkergroene dakkapel met cremkleurige kappen van de dakramen.

Velux dakkapel single

Dakkapel met 1 Velux UK08 GGU dakraam

Belvedère Single afmeting BxH 128x200 cm

Meer info »

Velux dakkapel

Dakkapel met 2 Velux PK06 GGU dakramen

Belvedère DUO afmeting BxH 184x200 cm

Meer info »

Velux dakkapel

Dakkapel met 2x Velux SK06 GGU

Belvedère DUO afmeting BxH 224x200 cm

Meer info »

veluxofferte aanvraag

De prijzen weergegeven op deze website dienen slechts als indicatie. De offerte die deze prijzen bevat is geen concreet aanbod. AVW Dakramenspecialist zal op basis van deze aanvraag een officiële offerte opstellen en deze naar u verzenden. Slechts deze laatste officiële offerte kan als een aanbod worden beschouwd, welke u kunt aanvaarden. De algemene voorwaarden zijn van toepassing

Copyright AVW Dakramenspecialist 2024

Ontwerp: Realisatie: