Velux dakkapel SK06 Duo

SK06 duo belvedère dakkapel

Dakkapel met kunststof Velux dakramen handbediend

AVW Dakramenspecialist BV biedt een kant-en-klaar pakket aan voor de levering van de Belvedère dakkapel met Velux dakramen. De prefab dakkapel is helemaal klaar om geïnstalleerd te worden. Hij kan in zijn geheel op het dak gezet worden zonder extra werk aan de dakkapel zelf. Voordeel van deze dakkapel is ook dat men voor de installatie helemaal het dak niet op hoeft. Dus veilig voor iedereen. Ideaal voor timmerbedrijven.
Indien gewenst bieden wij in Noord-Holland ook de mogelijkheid om de dakkapel te bezorgen en op het dak te hijsen met onze compacte kraan. Kosten daarvoor zijn vanaf € 200.- incl. BTW.
Voor een totaalprijs incl. montage door AVW Dakramenspecialist kunt u contact opnemen via het contactformulier of even bellen.

  • Afm. BxH 224x200 cm
  • Dakuitbouw 26° ten opzichte van de dakhelling
  • Optimaal regencontactgeluid reducerend
  • Dikwandig roestvrij materiaal
  • Geschikt voor dakhellingen van 10° - 64°
  • 3 laags gepoedercoat extreme UV bestendig voor 40 jaar mits goed onderhouden
  • Naadloze dakuitbouw
  • VELUX dakraam betere warmte-isolatie dankzij ThermoTechnology™
  • VELUX dakraam vochtbestendig met polyurethaan beschermlaag,

De Belvedère Dakkapel met VELUX Dakramen: Licht, Ruimte en Luxe, Betaalbaar en 40 Jaar Kleurvast

Inleiding: Een dakkapel is een uitstekende manier om extra licht en ruimte aan je huis toe te voegen, en als je op zoek bent naar een betaalbare optie die ook nog eens 40 jaar kleurvast is, dan is de Belvedère dakkapel met VELUX dakramen een uitstekende keuze. In dit blogartikel zullen we dieper ingaan op de voordelen van de Belvedère dakkapel, waarom VELUX dakramen een slimme toevoeging zijn en waarom deze combinatie je huis een luxe uitstraling zal geven.

De Belvedère Dakkapel: Betaalbaar en Duurzaam De Belvedère dakkapel staat bekend om zijn betaalbaarheid en duurzaamheid. Gemaakt van hoogwaardige materialen en met vakmanschap geïnstalleerd, biedt deze dakkapel jarenlang plezier zonder dat je je zorgen hoeft te maken over vervaging of kleurverlies.

VELUX Dakramen: Optimaal Daglicht Een van de belangrijkste voordelen van de Belvedère dakkapel is de integratie van VELUX dakramen. VELUX is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige dakramen. Met deze dakramen kun je optimaal profiteren van natuurlijk licht in je nieuwe ruimte. Dit betekent niet alleen een heldere en uitnodigende sfeer, maar ook het besparen op energiekosten, omdat je minder afhankelijk bent van kunstmatige verlichting.

Extra Ruimte voor Diverse Toepassingen Of je nu droomt van een extra slaapkamer, een studeerkamer, een speelkamer voor de kinderen of zelfs een home gym, de Belvedère dakkapel biedt de extra ruimte die je nodig hebt om je ideeën tot leven te brengen. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos, en met het overvloedige daglicht van de VELUX dakramen wordt de ruimte nog veelzijdiger.

Luxe Uitstraling en Waardevermeerdering De combinatie van de Belvedère dakkapel en VELUX dakramen geeft je huis een luxe uitstraling. Het zorgvuldig ontworpen uiterlijk van de dakkapel en de hoogwaardige afwerking van de VELUX dakramen dragen bij aan de waarde van je woning. Bovendien kan het toevoegen van extra leefruimte de totale waarde van je huis verhogen, wat een slimme investering kan zijn.

Conclusie: Als je op zoek bent naar een betaalbare, duurzame, en stijlvolle manier om extra licht en ruimte aan je huis toe te voegen, is de Belvedère dakkapel met VELUX dakramen een uitstekende keuze. Met een levensduur van 40 jaar en de mogelijkheid om diverse ruimten te creëren, zal deze investering niet alleen je woongenot verbeteren, maar ook de waarde van je huis verhogen. Kies voor Belvedère en VELUX voor een lichte, ruime, en luxueuze leefomgeving.

veluxofferte aanvraag

De prijzen weergegeven op deze website dienen slechts als indicatie. De offerte die deze prijzen bevat is geen concreet aanbod. AVW Dakramenspecialist zal op basis van deze aanvraag een officiële offerte opstellen en deze naar u verzenden. Slechts deze laatste officiële offerte kan als een aanbod worden beschouwd, welke u kunt aanvaarden. De algemene voorwaarden zijn van toepassing

Copyright AVW Dakramenspecialist 2024

Ontwerp: Realisatie: