Zes Velux dakramen vervangen in Aalsmeer 78x 140 (GGL2)

Cijfer: 10

Geplaatst op: 27-10-2013

Flip en Margreet Huisman

23 Oktober was het zover. Onze 25 jaar oude velux dakvensters, aangetast door lek glas, werden vervangen door kunststof exemplaren. De drie gezellige mannen (Robert, Sander en Mark) zouden er om 10.00 uur zijn. Het werd iets later, maar dat hadden ze tevoren keurig telefonisch gemeld.
Binnen een mum van tijd werd de auto bevrijd van de nieuwe velux dakramen en was ons huis plotseling een stuk voller. Mede gestimuleerd door een flink aantal koppen koffie gingen de mannen aan de slag. Het resultaat mocht er zijn. Aan het eind van de middag, ondanks een uitgebreide lunch, konden wij het resultaat bewonderen.
Het zag er goed uit . Prima werk om niet te zeggen vakwerk!! Wij hadden er voor gekozen het oude materiaal zelf af te voeren. Echter nog voor de mannen Wervershoof hadden bereikt waren de oude dakvensters al over gegaan in de handen van een voorbijganger die er een goede bestemming voor had, namelijk het maken van een kas voor zijn volkstuin. Iederereen blij. AVW dakvensterspecialisten bedankt, we kunnen er weer 25 jaar tegen.

« Terug naar overzicht

AVW Dakramenspecialist voor het vervangen van velux dakramen of het nieuw laten plaatsen van VELUX dakramen.

Copyright AVW Dakramenspecialist 2024

Ontwerp: Realisatie: