Plaatsing Solatube Doorwerth

Cijfer: 10

Geplaatst op: 20-07-2011

Jan Willem Jansen

In onze woning was het vanwege het ontbreken van een lichtpunt en invallend buitenlicht erg donker boven het trappengat. Dit had ook zijn weerslag in de woonkamer, die met name in de winterperiode een erg donkere hoek had.
Eind vorig jaar zijn wij ons gaan orienteren op verlichting d.m.v. een lichtkoepel en/of solatube. U heeft ons vanuit uw ervaring bij het plaatsen van Solatubes geadviseerd om een Solatube van 35cm te plaatsen vanwege de lichtopbrengst in het gehele trappengat. Dit heeft geresulteerd in een opdracht aan u om op 22 april jongstleden een Solatube in onze woning te plaatsen.

We hebben de afgelopen weken bewust en onbewust gekeken wat er aan lichtopbrengst in de kamer en trap is. Zelfs op een donkere dag komt er nog steeds veel licht via de Solatube het huis in. en bij de zon van de afgelopen dagen is het helemaal een genot om het zonlicht in huis te krijgen.
Ik wil u hierbij complimenteren over de wijze van adviseren, de gehele montage, incl boren/schoon achterlaten van de woning, en uiteraard het bereikte resultaat.

Als we dit eerder hadden geweten was er al jaren geleden een Solatube geplaatst!

Met vriendelijke groet,

Jan Willem Jansen
Doorwerth

« Terug naar overzicht

AVW Dakramenspecialist voor het vervangen van velux dakramen of het nieuw laten plaatsen van VELUX dakramen.

Copyright AVW Dakramenspecialist 2024

Ontwerp: Realisatie: