Plaatsing 2 Velux dakkoepels Zeewolde

Cijfer: 9

Geplaatst op: 29-06-2023

Chantal & Arjo de Bruin

In 2012 hebben wij door AVW drie dakramen laten vervangen. We waren super blij met hoe alles toen verlopen is, alles volgens afspraak, geen rommel achter laten en zelfs nog een fout bij een ander dakraam hersteld die niet door hen geplaatst was. Het was voor ons dan ook een ‘no brainer’ om AVW ook te vragen om 2 van onze 4 dak koepels te vervangen voor Velux dakkoepels.

Ook nu was de communicatie weer duidelijk en kregen we ook snel antwoord op onze vragen van Jolanda. Ook advies over wat wel en niet verstandig is. Bij dit soort, toch best grote uitgaven, wil je gewoon goede keuzes maken. En het blijkt dat wij dit ook nu weer gedaan hebben. De mannen belden netjes van te voren hoe laat ze zouden arriveren, alles is nu ook weer netjes uitgevoerd en ook weer (bijna) schoon opgeleverd. Maar je kunt dan ook niet verwachten dat ze alles gaan afsoppen 🧼 😉. Wij gaan weer sparen en hopen dan ook over een tijdje de andere 2 koepels nog te kunnen vervangen…. En ook dan zullen we zeker weer contact opnemen met Jolanda van AVW.

Nogmaals bedankt voor de nette afwikkelen en jullie mogen ons altijd als reverentie gebruiken.

Chantal & Arjo

P.S. we zouden een 9.5 gekozen hebben als cijfer, maar deze optie is er niet. Er moet altijd ruimte zijn om iets te verbeteren 😉 dus daarom geen 10.

« Terug naar overzicht

AVW Dakramenspecialist voor het vervangen van velux dakramen of het nieuw laten plaatsen van VELUX dakramen.

Copyright AVW Dakramenspecialist 2024

Ontwerp: Realisatie: