Velux dakraam vervangen GGL 308 nieuw Velux dakraam wordt GGL MK08

Bekijk de prijs van een Velux MK08 incl. montage

Vervang je oude dakraam

  1. Voor een comfortabele, gezonde woonruimte
  2. een lagere energierekening.
  3. Meer daglicht en verbeterde ventilatie
  4. Minder lawaai dankzij verbeterde isolatie van de Velux MK08

Ook als u uw Velux dakraam GGL 308 wilt laten vervangen bent u bij AVW Dakramenspecialist aan het goede adres. Velux werkt met codes, bijvoorbeeld GGL 308, die de afmeting van een Velux dakraam aangeven. Deze codes zijn in de loop der jaren veranderd maar de afmetingen zijn gelijk gebleven. Het is dus van belang dat u de code van uw oude Velux dakraam weet. Als u het dakraam kantelt, ziet u op de kopse kant een metalen plaatje met de typeaanduiding. Bijvoorbeeld GGL 308 dat wordt dan de MK08. De Velux code zorgt ervoor dat u niet hoeft te meten in uw Velux dakraam. Bekijk hier uw type Velux dakraam (omrekentabel)

Hoe vindt u de codering van uw Velux dakraam?

Alle VELUX dakramen geproduceerd na 1968 zijn voorzien van een typeplaatje. Dit typeplaatje geeft alle informatie over het dakraam weer. Het typeplaatje is rechts op de kop van het draaiend gedeelte bevestigd achter de ventilatieklep. Neem de gegevens op het typeplaatje over. Deze heeft u nodig als u uw Velux dakraam wilt laten vervangen door AVW Dakramenspecialist. 


Deze gegevens treft u aan op het typeplaatje:

1. Type dakraam: GGL
2. Maatcodering:  308

Velux dakraam vervangen

Velux dakraam prijzen

  offerte aanvraag

Dakramenspecialist AVWAVW Dakramenspecialist
Slotlaan 34 Wervershoof
Tel. 0228515985
K.v.K 58203540
BTW nr: NL852922413B01

 

Algemene voorwaarden
Privacy verklaring

De prijzen weergegeven op deze website dienen slechts als indicatie. De offerte die deze prijzen bevat is geen concreet aanbod. AVW Dakramenspecialist zal op basis van deze aanvraag een officiële offerte opstellen en deze naar u verzenden. Slechts deze laatste officiële offerte kan als een aanbod worden beschouwd, welke u kunt aanvaarden. De algemene voorwaarden zijn van toepassing

Copyright AVW Dakramenspecialist 2023

Ontwerp: Realisatie: